diumenge, 26 de setembre del 2010

El modernisme avança



Així es. Hi ha un degoteig de noves produccions de modernisme aborigen, fet que complau a qui escriu. De tots els grups amb novetats ja n'hem parlat, en un post o altre. Els Surfing Sirles tenen doble novetat: video d'un tema de l' "LP", "El Trineu"




I a mes a mes, ja s'han fet un parell de concerts de presentació de l'ultima referència dels Surfing Sirles. Títol: "Eix transversal". Les presentacions han set justament xous conjunts en punts de l'eix transversal. Es un EP compartit amb Las Mujeres en el que els Sirles aporten un parell de temes, els mateixos que aporta l'altra grup. Segueixen en la seva línia aspre i salvatge de sempre. No news, good news!

Aquest es una de les 2 cançons:





També han començat a rodar el nou EP Els Trons. Es el segon. L'estil garatge no varia. Peró segueixen creixent: ara s'atreveixen amb composicions pròpies - mes de les acostumades covers de clàssics nord americans dels seixantes-. I no deceben en absolut. Qui no es un connoisseur de l'estil, no sabrà que es producció pròpia i que es versió !

Aquí els teniu en directe al Prat de Llobregat:




Qui també esta d'estrena son El belda i el conjunt Badabadoc. Insisteixen -i que no parin!- en donar aires jamaicans a clàssics catalans, mes o menys antics. Ara li toca al "País Petit " del gran Lluis Llach, acompanyat pel "Gemma" de Joan Baptista Humet. Ara va de cantautors!



Així sonava en directe el "País petit", com a tast:

2 comentaris:

  1. Molt bons Els Surfin' Sirles, un dels grups que més m'atrauen del panorama actual del rock català, i estatal. Sense dir res de nou han sabut crear un llenguatge propi.
    Un abraç

    ResponElimina
  2. La veritat és que sí. Em van agradar molt en concert. Sonen molt frescos.

    Ahí vos deixe tb un discasso d'electrònica abstracta. Nukua se'n diuen i no tenen desperdici:
    http://dissonancies.wordpress.com/2010/10/30/nukua-csoscoma-quadres-psicologics-dificils-denquadrar/

    ResponElimina