dissabte, 31 de desembre de 2011

Bon any nou!

Amigues i amics:

Fa mesos que no faig una entrada al bloc. No tinc cap raó especial per no haver la fet. L'ambient de crisi? La feina? No ho se exactament. Mandra? Podria ser. Tot plegat... En tot cas, aviat hi tornaré. Deixaré de ser monotematic. A banda de la música, hi ha mes coses a la vida!. Cert.

Una d'elles es la televisió.  Aquella caixa tonta de la qual surten imatges -en general- d'escassa qualitat. Pel que fa a la tv l'any 2.012 no pot començar pitjor: demà no tindrem salts d'esquí des de unes pistes d'esquí de nom indesxifrable! Des de l'any 1.962 et llevaves per cap d'any, sense haver descansat gaire, a voltes ressacos, però sabies que podies passar el matí mandrejant devant la tv. Aquest any TVE no fa la retransmissió. La dimensió de la tràgedia es immensa. Que farem? Sortir en pijama a veurels a un bar que tingui el corresponent canal de pagament? Sería el mateix? Jo crec que no

No tinc la solució. Per ajudarvos a superar el trauma us deixo el vídeo del salt mes llarg que s'ha fet mai.
 I bon any nou!

2 comentaris:

 1. Guau! Això es diu volar!! Doncs si, la tele dona llastima... és el que hi ha....

  Bon any!

  Salut!!

  ResponElimina
 2. Hi, Nice post thanks for sharing. Would you please consider adding a link to my website on your page. Please email me back.

  Thanks!

  Madison
  maddie0147 at gmail.com

  Music videos
  Celebrities

  ResponElimina